Izomfájdalom okai, kivizsgálása és kezelése - FájdalomKözpont

Túlerőltetett láb, A túlerőltetés a test bármely részét érintheti

Húzódás, rándulás, görcs és túlerőltetett izmok lazításához, illetve a meghúzódott, sajgó tagok derék, hát, váll, láb ápolására. Praktikus 12ml-es kiszerelésben, így bármikor magadnál tarthatód kedvenc krémedet.

Ámor fiziterápián 1. 2013.05.01.

Kosárba Leírás Termék leírása Azonnal ható gyors segítség a fájó, sajgó, túlerőltetett, meghúzódott testrészek, sportsérülések nyugtató, hűsítő ápolására, lazítására a tünetek csökkentésére. Gyors felszívódású bedörzsölő gél sportolók részére kifejlesztve a húzódás, rándulás, görcs és túlerőltetett izmok nyugtatásához, lazításához, valamint a megterheléstől sajgó, nyilalló, túlerőltetett láb tagok derék, hát, váll, láb ápolására.

túlerőltetett láb a szublaráris ízület fáj

Segíti az izomláz, a túlterhelt, fáradt izmok gyorsabb regenerálódását. Az allantoin, a pantenol és a használata során felszabaduló gyöngyökbe zárt E-vitamin, extra ápolást, táplálást nyújt a bőrnek. Használja akár naponta többször.

túlerőltetett láb csípő ín károsodás

Könnyen kezelhető 12ml-es kiszerelés, nem vissza zárható! Használat: Finoman masszírozza be a gélt az igénybe vett testrészeken.

túlerőltetett láb az ízületek reggel fájni kezdtek

Figyelmeztetés: Hűvös, száraz helyen tartandó. Nyílt sebre, szembe ne kerüljön!

túlerőltetett láb az ízületek és a csontok összes betegsége

Csak külső használatra! Gyerekektől elzárva tartandó!

túlerőltetett láb folyadék a könyökízületben fájdalom nélkül